Om oss

Med kunden i fokus

Välkommen till ett ungt, modernt och miljömedvetet städföretag. Vi är verksamma i Gävle med omnejd och fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa städtjänster och andra servicealternativ till både företag och privatpersoner. Vi strävar alltid efter att erbjuda enastående kvalitet till förmånliga priser. 

Utöver våra huvudtjänster såsom hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning kan vi även hjälpa till med andra behov såsom fönsterputsning och dödsbotömning.

Vi erbjuder hemstädning av hög kvalitet och en rad andra trygga tjänster inom lokalvård. Vi ställer alltid högsta tänkbara krav på såväl kvalitet som service när vi utför ett arbete. Bland våra kunder finns såväl villa- som lägenhetsinnehavare, företag, myndigheter och bostadsrättsföreningar. Vår personal är välutbildad inom alla typer av lokalvård och till vår styrka hör kvalitet, punktlighet och att rätta oss efter överenskommelser, allt för kundens bästa möjliga upplevelse av våra tjänster.  

torkar

Miljö och kvalitet

Vi har som målsättning att alltid sätta miljön i fokus. Vårt städarbete präglas av ansvar för både våra kunder, våra anställda och givetvis för vår gemensamma miljö och kommande generationers välbefinnande. Vi använder miljövänliga material och medel i största möjliga mån och håller oss à jour med klimatsmarta metoder och innovationer. Detta utan att kompromissa med vare sig resultat eller kostnadseffektivitet, eftersom vi alltid vill vara säkra på att våra tjänster och produkter når upp till de krav som våra kunder ställer. 

Professionell städning av ditt hem!